آشپزخانه غذاهای سنتی سوباتان افتتاح شد.
سوباتان نیز همچون مناطق بومی دیگر جهان دارای آداب و رسوم و فرهنگ و حتی غذاهای خاص و منحصر بفرد خود می باشد.
چهار غذای سوجا دیله _ پنیه ویسوج _سیرجینه و قورتماج غذاهای خاص و بومی این منطقه است که چند سال پیش مستند 10 دقیقه ای این 4 غذا توسط شبکه هیسپان تی وی اسپانیا ساخته و دهها بار به زبانهای مختلف از شبکه های گوناگون پخش گردید.
حالا ما با ساخت یک آشپزخانه کوچک کاملا سنتی این 4 غذا را برای تورهای خود و حتی سایر مسافران طبخ و ارائه می دهیم.
مسافران با سفارش قبلی سر ساعت تعیین شده غذاهای خود را یا در ظروف یکبار مصرف تحویل و به خانه های خود برده و یا در اتاقک چوبی و کاملا سنتی که بمنظور سالن غذاخوری در جوار این آشپزخانه ساخته شده است میل می نمایند.
علاوه بر 4 غذای خاص فوق سایر غذاهای تالشی همچون فسنجان و کباب بره و باسترما پلو و مرغ و بادمجان شکم پر و شامی محلی و آبگوشت سنتی نیز در این آشپزخانه طبخ می شود.
البته سفارش غذاهای معمولی همچون جوجه کباب و زرشک پلو با مرغ و لوبیا پلو و انواع خورشتها نیز پذیرفته می شود.
این اولین بار است که چنین غذاهای متنوعی به میهمانان سوباتان ارائه می شود .
قبلا مسافران سوباتان برای صرف غذا فقط یک نوع غذا را در منو پیش روی خود داشتند و آنهم کباب بره بود و کباب بره.
لازم به ذکر است هر چقدر سفارش غذا در این آشپزخانه زودتر انجام شود به کیفیت غذای ارائه شده کمک خواهد کرد.
تمامی مواد اولیه غذاهای این آشپزخانه شامل برنج و گوشت و غیره طبیعی و محلی میباشد.