سوباتان بهشت ایران
مطالب سایت

نان حلوایی سنتی

نان حلوایی سنتی سوباتان که در زبان تالشی ،،زِره نون،، و در زبان ترکی ،، نزیک چورک ،، گفته می شود نان کوچ و سفر لیسارهاست. پدران و مادران ما روز قبل از کوچ مقدار کافی از این نان بسیار خوشمزه را تهیه کرده و در صبحانه و عصرانه روز کوچ و سفر مورد مصرف قرار می دادند.

نان حلوایی همانگونه که از اسمش پیداست نانی است که داخل آن از حلوای شیرینی پر شده که بسیار با مزه و مقوی و مغزی می باشد.

لیساریها با شنیدن نام این نان دنیایی از خاطره در ذهنشان تداعی می شود.

 

مطالب مرتبط

آبشار ریوو خطبه سرا

سوباتان
7 سال قبل

جاده سوباتان آسفالت می شود.

سوباتان
3 سال قبل

موزه لیسار

سوباتان
3 سال قبل
خروج از نسخه موبایل